Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Crooks ft. Hef – Easy | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Crooks ft. Hef – Easy

2 september 2008 om 15:53 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Crooks ft. Hef – Easy

Crooks, het broertje van Hef & Adonis, dropt een banger. Eerder hoorde je hem al eenharde (freestyle) droppen bij 101barz, waarbij zijn broeders geen tijd en ruimte gaf om er ook maar even tussen te komen. Hij zei dat spitten easy voor hem was, misschien verklaard dat de titel van deze track…zo easy dat hij een paar dezelfde barz (freestyle) spit op deze track!!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda