Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Fresku – Verschillende Draadjes | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Fresku – Verschillende Draadjes

10 februari 2009 om 22:04 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Fresku – Verschillende Draadjes

Dat rapper Fresku / Gino Pietermaai ook een serieuze kant heeft kon je al eerder horen op de track ‘Nederland’, waarin hij de Nederlandse samenleving even onder de loep nam. Nu dropt hij een nieuwe track genaamd ‘Verschillende Draadjes’, waar hij duidelijk laat horen dat hij zat is hoe mensen over buitenlanders en de islam praten.

“Dit is geen haatpreek of opfocking, maar waarom uitstellen vroeg of laat komt er toch botsing..vroeg of laat komt de bom tot ontploffing, wie het probleem niet ziet biedt ook geen oplossing” Samen staan we sterk..

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda