Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Zwarte Schapen – Horen, Zien & Strijden (Album) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Zwarte Schapen – Horen, Zien & Strijden (Album)

5 april 2009 om 22:09 Album Nederland, Nederland Geen reacties
Zwarte Schapen – Horen, Zien & Strijden (Album)

Zoals gisteren aangekondigd bieden wij bij Radio Zuid jullie vandaag exclusief het album ‘Horen, Zien & Strijden’ van de Zwarte Schapen aan. De rapgroep bestaande uit Kareemineel, Fresku & Teemong is het laatste jaar al veelvuldig in het nieuws. Eerst al de leuke sketches, de documentaire ‘De Oude Bok’ en dan nu hun eerste album van de mannen uit het zuiden.

Download: Zwarte Schapen – Horen, Zien & Strijden (Album)

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda