Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Homegrown: Zwarte Schapen | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Homegrown: Zwarte Schapen

21 april 2009 om 22:12 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties
Homegrown: Zwarte Schapen

In de Homegrown van deze maand: Zwarte Schapen. Fresku, Kareemineel en Teemong brachten onlangs hun eerste album uit. Tegelijk met die release werd bekend dat Fresku een contract heeft getekend voor een solo-deal met Top Notch. Reden genoeg voor State om bij ze langs te gaan. Het filmen ging echter niet zo lekker als gewoonlijk. Kijk mee…

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda