Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 M.O. & Brakko – Pluk De Dag (ReMixtape) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

M.O. & Brakko – Pluk De Dag (ReMixtape)

2 juli 2009 om 21:38 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties

De gebroeders Raven hebben bestaande tracks van M.O. & Brakko in een nieuw jasje gestoken. De meeste tracks zijn afkomstig van het Catharsis album maar ook op mixtapes (Propaganda, Bijlmerstyle III, HIJS Smoelwerk) verschenen tracks zijn onder handen genomen. Bij een aantal tracks van Catharsis is er voor de remix gebruik gemaakt van
ongebruikte opnames.

In september staat de release gepland van nieuw werk van M.O. & Brakko in de vorm van een pre-album. 10 tracks, geheel geproduceerd door de Raven Bros., zullen dan het licht zien. Deze 10 tracks dienen als voorbode voor het 2e album van M.O. & Brakko, dat in 2010 uitgebracht zal worden. Maar nu eerst genieten van de ‘Pluk de Dag’ remixtape..

Download: M.O. & Brakko – Pluk De Dag (ReMixtape)

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda