Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Hef – Op Een Missie ft. Badboy Taya & Feis | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Hef – Op Een Missie ft. Badboy Taya & Feis

16 november 2009 om 23:53 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Het wachten is voorbij, de tweede clip van Hef’s Hefvermogen is een feit! Bijgestaan door Badboy Taya en Feis laat Hef je zien hoe hij dagelijks te werk gaat. Onder leiding van Teemong’s uitmuntende regiewerk bundelen de drie rappers hun krachten, om te laten zien dat de organisatie gestructureerd te werk gaat. “Op een missie” maakt onderdeel uit van de pre-album Hefvermogen. Hef zal deze op 6 december in de Yourspace te Rotterdam uitbrengen.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda