Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Keizer – Straategisch (Mixtape) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Keizer – Straategisch (Mixtape)

23 november 2009 om 20:18 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties

Een nieuwe tape van een van de snelste rappers van Nederland: Keizer. Straategisch bestaat uit 11 tracks en biedt onder andere featurings van Negativ en Leo, goed voor een kleine 40 minuten variatie van clubbangers, brag’n’boast en serieuze shiz. Downloaden doe je opnieuw weer helemaal gratis via deze link.

Download: Keizer – Straategisch (Mixtape)

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda