Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Silvah Haze – Ongekende Frequenties (mixtape) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Silvah Haze – Ongekende Frequenties (mixtape)

23 november 2009 om 20:36 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties

De Silvah Hazers heb je natuurlijk al vaker gezien hier op 101Barz (of ergens anders), maar heb je ook hun dope album Ongekende Frequenties geluisterd? Nee, check dan de onderstaande link. 14 Zwaar stampende tracks van 1 van de betere Nederlandste grime-groepen: helemaal voor niets! Cancel al je torrents, usenet downloads of whatever, en check snel dat album.

Download: Silvah Haze – Ongekende Frequenties (mixtape)

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda