Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Achterbanksessies #1 J.A.E. en Fresku & Karimineel | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Achterbanksessies #1 J.A.E. en Fresku & Karimineel

29 november 2009 om 22:26 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

Bij de Achterbank sessie droppen Hiphop artiesten die optreden bij de door het Hof georganiseerde Hiphopparties een exclusive. Achterbank sessies is een nieuw concept naar een idee van Hof van Jaeden.

Zowel J.A.E. als Fresku treden 4 december op tijdens “Rof! van Jaeden” en droppen in deze eerste editie van Achterbank sessies exclusives van aankomende projecten. Verwacht de Overdosis 1.0 EP van J.A.E. op 4 december. Deze zal gratis te downloaden zijn vanaf www.hofvanjaeden.com

Tracklist Overdosis 1.0
01 Zwijgplicht
02 Oogkleppen
03 De Beste
04 Billenkoek ft Zwarte Schapen
05 Johnny loopt nog steeds ft Jace en Nicks
06 Blijf Daar ft Zo Moeilijk
07 Overdosis ft Steach, Verdomd, ML, Ongezond, Avi en Stabiel
08 Je Afrikaanse Excellentie

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda