Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Gikkels – Belachelijk | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Gikkels – Belachelijk

29 november 2009 om 23:39 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Gikkels is weer pissig! Dit keer zijn het geen politici of de politie, maar moeten skinny jeans & Nickelodeon rappers het ontgelden. Het nummer “Belachelijk” is een protest tegen de hele skinny jeans movement en de vertrutting van de Nederlandse hiphop scène.

De track is afkomstig van het solo debuut album van Gikkels “Uit m’n cocon gekropen”, dat geheel door Killing Skills wordt geproduceerd en wordt uitgebracht door Bijlmer Style. De release staat gepland staat voor maart 2010.

Teemong verzorgd weer de clip, dus geniet ze maar weer.

Download de track hier

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda