Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dret & Krulle – New Skool MCs EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dret & Krulle – New Skool MCs EP

7 december 2009 om 22:23 EP Nederland, Nederland Geen reacties
Dret & Krulle – New Skool MCs EP

Watisser?!! Dret & Krulle releasen, in dezelfde week als dat ze in de finale van de Grote Prijs van Nederland staan, hun debuut EP met de titel ‘New Skool MC’s’. De EP bevat 8 nummers met producties van Killing Skills, Soulsearchin’, Craz-E, Hayzee, Poldermodel en Raven Bros. Een opwarmertje voor zaterdag 12 december @ de Paradiso.. Hebben? Downloaden dan en support die boys!

Download: Dret & Krulle – New Skool MCs EP

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda