Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Redlight Boogie ft. Sean Price – Heat Rock | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Redlight Boogie ft. Sean Price – Heat Rock

29 januari 2010 om 2:38 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Op een memorabele avond in de Killing Skills studio schreven Redlight Boogie en Sean Price op een paar uur tijd een track en een videoclip. De videoclip is geschoten door Teemong en de track is natuurlijk geproduceerd door Killing Skills. Binnenkort dropt Redlight Boogie een nieuwe mixtape dus hou de man in de gaten!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda