Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Önder (alias Murda Turk) & FS Green – De Kassier | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Önder (alias Murda Turk) & FS Green – De Kassier

12 februari 2010 om 15:52 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

‘De Kassier’ is geproduceerd door FS Green. Afkomstig van Önder zijn officiële debuutalbum de Kassier: een Monnie Album op Noahs Ark. De video is geschoten door Opslaan Als. ‘De Kassier: een Monnie Album’ ligt vanaf 19 maart in de winkels.

Check ook Önder shinen in de film ‘Gangsterboys’ waarin hij de hoofdrol speelt. ‘Gangsterboys’ is te zien vanaf 18 februari in de bioscoop.

Delen

Laat Een Reactie Na