Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Fakkelteitgroep verzamelalbum VOL.1 | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Fakkelteitgroep verzamelalbum VOL.1

26 februari 2010 om 22:30 Album Nederland, Nederland Geen reacties
Fakkelteitgroep verzamelalbum VOL.1

Een aantal weken geleden kwam het nieuws al vanuit Zwolle en Nijmegen, de Fakkelteitgroep, bestaande uit de Fakkelbrigade, Zo Moeilijk, A.R.T. en Nikes, zou de krachten bundelen en een nieuw project lanceren. De broederschap dropt als kennismaking een verzamelaar, met tracks die misschien al bekend in de oren klinken, maar er staan ook een paar gloednieuwe nummers op. De “Volume 1″ in de naam verraadt al dat dit een serie gaat worden waar je de exclusieve nieuwe muziek van de mensen van de fakkelteit kan horen. Dus blijf de mannen in de gaten houden.

Download: Fakkelteitgroep verzamelalbum VOL.1

Tracklist:

 

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda