Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Önder (alias Murda Turk) & FS Green – Ik Ken Hem | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Önder (alias Murda Turk) & FS Green – Ik Ken Hem

14 maart 2010 om 23:44 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Op youtube kwamen we de nieuwe videoclip ‘Ik Ken Hem’ van Önder en FS Green tegen. De videoclip is nu ook te zien op TMF!

Zoals jullie weten is ‘De Kassier: Een Monnie Album’ vanaf 19 maart verkrijgbaar in alle platenzaken en vanaf 22 maart op bol.com. Het album zal worden ingeluid met een releaseparty in de Dep te Amsterdam wat ook gelijk de kick off is van tour samen met Hef en Kleine Viezerik…

Gerelateerd nieuws, de re-release van Hefvermogen staat voor 12 april gepland op bol.com.

Video: Opslaan Als

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda