Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Fresku – Mama Ik Snap Je | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Fresku – Mama Ik Snap Je

27 maart 2010 om 22:34 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Fresku – Mama Ik Snap Je

Onlangs maakte TopNotch bekend dat Fresku op vrijdag 23 april zijn gelijknamige debuutalbum zal releasen. Op weg naar het album liet Kees de Koning zojuist via Twitter een nieuwe track van Fresku los, genaamd ‘Mama Ik Snap Je’. De Eindhovense rapper weet keer op keer een nummer te maken die menig mensen zal raken. Kortom, een dope track die smaakt naar meer!!

Download: Fresku – Mama Ik Snap Je

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda