Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Rifo – Focus ft. Brakko Trixxx, Rex en Frank de Frankie | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Rifo – Focus ft. Brakko Trixxx, Rex en Frank de Frankie

30 maart 2010 om 12:22 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Rifo – Focus ft. Brakko Trixxx, Rex en Frank de Frankie

De heren Rifo, Brakko, Rex en Frank de Frankie (spreekt uit als Frenk de Frenkie) streken onlangs allemaal neer in het nest van de Raven Broeders. De sfeer in de studio was zo goed, dat spontaan de track ‘Focus’ is ontstaan. In het nummer houden de rappers de ‘scene’ een spiegel voor. Ze laten zien “dat de hele industrie een grote joke is…”. Op een beat van de gebroeders Raven wijzen de rappers hiphoppend Nederland op het gedrag van de huidige sterren: grootspraak op tracks, veel twitteren en het stelen van elkaars flow.

Download: Rifo – Focus ft. Brakko Trixxx, Rex en Frank de Frankie

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda