Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Kiddo Cee – De Martelkamer EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Kiddo Cee – De Martelkamer EP

1 juli 2010 om 12:42 EP Nederland, Nederland Geen reacties
Kiddo Cee – De Martelkamer EP

Na vier jaar keert de Amsterdamse straatrapper Kiddo Cee terug met een nieuw wapenfeit! De Martelkamer EP is een samenwerkingsproject tussen producer Scorpion King (Missionairiez) en M.C. Kiddo Cee a.k.a Chan P. Met slechts 2 gastbijdragen van Pharao en Kiddo’s protogé Marvin Leenuz kan deze EP als Kiddo’s eerste officiële Top Notch wapenfeit gezien worden sinds de albums uit 2006. Download hier de Martelkamer EP.

Download: Kiddo Cee – De Martelkamer EP

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda