Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Hef – Hangen Met Ons | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Hef – Hangen Met Ons

14 juli 2010 om 23:33 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Hef – Hangen Met Ons

Hef nodigt de vieze dames uit om met hem en zijn mannen te komen hangen. Bundy dropt een feel good nummer voor de zomermaanden en gebruikt daarvoor de instrumental van B.o.B.

Op Hangen Met Ons verleidt Hef de dames op een manier die alleen hij kan. Naast complimentjes laat hij zien dat hij toch altijd scherp is. Dames die fronten, worden meteen op hun plaats gezet: “Blackberry, maar wat doe je dan met Lyca, huh?”, vraagt Hef aan z’n doelwit.

Download: Hef – Hangen Met Ons

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda