Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Kutzooi – Worms Inside My Face | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Kutzooi – Worms Inside My Face

De formatie “Kutzooi” bestaat uit Fresku, Teemong en Shock-N-Surprise. Ze werken hard aan hun debuutalbum dat volgens Fresku “bergen gaat verzetten”, volgens Teemong “bergen gaat verzetten” en volgens Shock-N-Surprise “bergen gaat verzetten”.

Elk mogelijk denkbaar muziekgenre zal op dit album vertegenwoordigd worden en onderwerpen als liefde, vreugde, verdriet, pijn, eenzaamheid, misère, politiek, vriendschap, vrouwen, urine, sperma, prostitutie, necrofielie, napalm en infecties zullen de revue passeren.

De laatste van dit rijtje wordt bezongen in het opzwepende “Worms inside my face”, waarin de 3 heren een beschrijving geven van hun nare ervaringen met een parasiet die ze in de jungle van Cambodja hebben opgelopen. Bij dit lied is een bijpassende videoclip geschoten die u hier kunt bewonderen.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda