Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Brandwerk – Boombap | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Brandwerk – Boombap

7 augustus 2010 om 2:30 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Brandwerk is de naam van een hiphop formatie die een half jaar geleden bij elkaar is gekomen. Bestaande uit drie M.C.’s, vier producers, met daarbij ook drie graffiti artiesten.

De M.C’s K.Y.Ness, Pathologic en Ella de Rebel, waren al langere tijd bezig met het schrijven van teksten, en het maken van muziek. Deze jongens uit Dordrecht werkten dan samen met producers C-neka, Ebeats en Memmo. Toen er eenmaal een pril begin was gemaakt, zocht Ella ook contact met de Amsterdamse producer en graffiti-artiest Ser van de CodexInferno crew. Zij hadden elkaar ontmoet tijdens hun studie aan de kunstacademie (WDKA) in Rotterdam.

Deze groep creatievelingen besloten gezamenlijk verder te gaan, omdat de vibe bijzonder goed was. Daarbij is de creatieve visie zo ongeveer gelijk, maar zijn de skills erg verschillend en van hoog niveau. Met die zekerheid in het achterhoofd is hun ambitie erg gegroeid. Ze zijn dan ook stuk voor stuk gebrand om een gevestigde naam te creëren in de hip hop scene.

De naam Brandwerk was een feit, wat eigenlijk een algemene benaming is voor een groep die naast de muzikale manifestaties ook op andere platformen actief zijn. (graffiti-kunst, websites, animaties, videoclips, etc.)

Brandwerk staat voor het vuur die de groep heeft om zich te laten gelden in deze cultuur, en het staat natuurlijk ook voor het vurige werk die word afgeleverd. Een van de hoofddoelen van deze formatie is om een authentieke sound te verspreiden als een lopend vuurtje.

Brandwerk is klaar om hoge ogen te gooien en werkt op dit moment hard aan een explosief start offensief.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda