Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 BangBros (Hef & Önder) ft. Aiky & Badboy Taya – Hoodmuziek | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

BangBros (Hef & Önder) ft. Aiky & Badboy Taya – Hoodmuziek

23 augustus 2010 om 15:17 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Hood Muziek is afkomstig van de ‘Do Lowlands’ mixtape van Bang Bros Hef & Önder. Aiky en Badboy Taya verzorgen de guest vocals op het nummer. Tien dagen geleden kon je al zien hoe het kwartet de plannen voor deze video besprak en nu is het eindresultaat er dus.

Het nummer is geproduceerd door Davido Beats en Mike Static is verantwoordelijk voor de video.

Met deze videoclip is er voor ZwareJongenZ Records een reeks ingegaan van opeenvolgende video’s! In de aanstaande 3 weken worden 3 videoclips geschoten. De plank is overigens niet leeg. Er ligt er al één klaar. Binnenkort meer informatie over de videoclips en de releasedatum van het ZwareJongenZ W.E.D.-album!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda