Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Pariaz: Duister HipHop-Horrorconcept Gaat Live | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Pariaz: Duister HipHop-Horrorconcept Gaat Live

27 oktober 2010 om 23:47 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties
Pariaz: Duister HipHop-Horrorconcept Gaat Live

Pariaz is een samenwerking uit Amsterdam Zuid-Oost tussen talentenplatform Bijlmer Style en producers Killing Skills. Met de Grote Prijs-winnaars M.O. & Brakko en Dret & Krulle en rappers Gikkels en Kiddo Cee deden ze in 2009 voor het eerst een Bijlmer Style-sessie. “Dat beviel zo goed, dat we besloten meer nummers op te nemen en een ep uit te brengen”, vertelt Bijlmer Style-oprichter Robert Coblijn. “Nu hebben we zes nummers en de ep komt in maart uit.”

Lees hier het interview verder…

Foto: Ilja Meefout

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda