Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Redlight Boogie ft. MD – For ol’ times sake | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Redlight Boogie ft. MD – For ol’ times sake

22 november 2010 om 23:09 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Oud gediende Sugacane Redlight-Boogie bracht vorig jaar zijn debuut album ‘Dirty money Clean Hands‘ uit via zijn eigen ‘Now or Neva Records’. We mochten eerder genieten van video’s als ‘Runnin from God (ft Maikal X)‘, ‘Welcome Me In (ft Rock van Heltah Skeltah)‘ en natuurlijk de bonus track ‘Heat Rock (ft Sean Price)‘.

Vandaag brengt Cane een video uit van het nummer For Ol’ Times Sake, waarop hij samenwerkt met voormalig Most Official partner M.D. Op het door Style Wars geproduceerde nummer delen de twee oude herinneringen met elkaar. For Ol´ Times Sake staat niet op Redlight Boogie´s album, maar op de mixtape die kort daarna volgde, Lost N Found.

Video: QF

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda