Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Kleine Jay & Cartes, M.O. & Brakko, Dret & Krulle – Kampioenen | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Kleine Jay & Cartes, M.O. & Brakko, Dret & Krulle – Kampioenen

2 december 2010 om 21:20 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

YO! NL Raps en de Grote Prijs van Nederland presenteren: Kleine Jay & Cartes, M.O. & Brakko, Dret & Krulle – Kampioenen (prod. by Raven Bros & Felix FX). Deze drie winnaars van de Grote Prijs (in 2007, 2008 en 2009) werken samen ter ere van het 25-jarig jubileum. Camera & Montage door Daan Bukman.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda