Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Adje – So Dapper (Cuts by DJ Abstract) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Adje – So Dapper (Cuts by DJ Abstract)

3 december 2010 om 23:08 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Adje (Ado’nis) heeft zelf het initiatief genomen om een video te schieten van het nummer ‘So Dapper’. De video van So Dapper is in eigen beheer(streetknowledge crew) geschoten en gemonteerd door Adje zelf. De door DJ Premier geproduceerde nummer werd oorspronkelijk gebruikt door Limp Bizkit op het nummer ‘N 2 Gether Now’. ‘So Dapper’ is afkomstig van de ‘Premier Changed My Life’ mixtape van Daily Paper & DJ Jane Doe. De release van deze mixtape vind plaats op maandag 6 december in Sugar Factory. Tijdens de releaseparty zullen onder meer DJ Premier en Royce da 5’9″ een optreden verzorgen.

De mixtape zal vanaf 6 december te downloaden zijn en is nu al te beluisteren op de Luisterpaal.

Delen

Laat Een Reactie Na