Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Adje – Kush (Freestyle) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Adje – Kush (Freestyle)

17 december 2010 om 23:57 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Adje laat zien dat je niet hoeft te wachten op anderen! “Fock Wachten” wordt dus echt nageleefd. De eerste video “So Dapper” werd vorige week uitgebracht en nu is het alweer tijd voor een 2de video van Adje die ook deze video ge-edit heeft, camera werk is wederom gedaan door het Streetknowledge team.

Binnekort is het Sloddervos-weekend, dan wordt er elk weekend een track en/of video op het net gegooid voor de mede Sloddervossen…

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda