Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 PSL ft. CEREBROS – Reall Recognize Reall | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

PSL ft. CEREBROS – Reall Recognize Reall

16 februari 2011 om 2:32 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Was de Release Party in Capsloc Capelle waar PSL (Generatie Oost) letterlijk zijn hart en ziel open en bloot gooide voor de ruim 250 man die aanwezig was. Precies een maand later zijn de 300 Originele Exemplaren zo goed als uitverkocht en dropt PSL Persoonlijk de online versie met daarbij een Videoclip geschoten door Dux Deluxe. Dit is een samenwerking met de andere Eastgarden members CEREBROS. Producers die meegewerkt hebben aan Van Afschuw Tot Passie zijn : Ray The Barbarian , Technisch Inspiratie Punt (TiP) , RNS3000 en DPBeatZ . De eerste Solo Ep van PSL Persoonlijk die 11tracks bevat zal je een aardig beeld geven waar de Mc uit Capelle a/d IJssel tot in staat is. Wegens verlies van veel vrienden en familie leden in een hele korte tijd liet deze Ep 2 jaar opzich wachten maar met volle trots is hij hier dan als nog.

PSL – Van Afschuw tot passie EP
Download hier : www.psl-persoonlijk.nl

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda