Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Amier Papier – Wat Ik Zie (Remix) ft. Brakko & Manu | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Amier Papier – Wat Ik Zie (Remix) ft. Brakko & Manu

17 februari 2011 om 15:09 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Het nummer ‘Wat Ik Zie Remix’ met Brakko en Manu is na ‘Lege Maag’ de tweede promosingle van Amier Papier. Het nummer is afkomstig van zijn compilatiealbum ‘Hard Voor Weinig vol. 1’, dat afgelopen oktober in samenwerking met Puna en Killing Skills is uitgekomen. Het nummer is geproduceerd door producer Olle P en de cuts zijn afkomstig van Dj Savage. De mixing en mastering van het nummer is gedaan door Killing Skills.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda