Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Den Dubieus & Obskuur – De Zaanse Schande EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Den Dubieus & Obskuur – De Zaanse Schande EP

9 mei 2011 om 18:17 EP Nederland, Nederland Geen reacties
Den Dubieus & Obskuur – De Zaanse Schande EP

In 2011 hebben de Zaanse mc Den Dubieus en producer Obskuur de Zaanse Schande EP gelanceert. De EP is het eerste wapenfeit onde de naam Den Dubieus en Obskuur en is momenteel ook voor € 10,- fysiek verkrijgbaar tijdens optredens. Maar is als gewoone download hieronder beschikbaar! De tracklist kan je ook hieronder onder de loep nemen.

Download: Den Dubieus & Obskuur – De Zaanse Schande EP

Tracklist:

 • 01 Intro (De Kat)
 • 02 Wil Je ‘t Echt
 • 03 De Zaanse Schande
 • 04 Kijk Mama, Zonder Schaamte!
 • 05 A.I.D.S. (Aan Iedereen De Schijt)
 • 06 Makkelijk Zat!
 • 07 De Dames
 • 08 Breekpunt
 • 09 Dit Is…
 • 10 Voor Jullie
 • 11 Sven Serieus

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda