Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Redlight Boogie – The perfect you (3times7) ft. Flingstress | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Redlight Boogie – The perfect you (3times7) ft. Flingstress

5 juli 2011 om 23:13 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Redlight Boogie – The perfect you (3times7) ft. Flingstress

De Amsterdammer Red Light Boogie, vroeger bekend als Sugacane, is weer terug met een nieuw nummer. Na een periode van stilte brengt hij dit keer een spirituele/religieuze track genaamd ‘The Perfect You’. Op het nummer wordt hij geassisteerd door Flingstress en de productie is van Tek Nalo G.

Vorig jaar bracht Redlight zijn debuutalbum ‘Dirty money Clean Hands‘ uit via zijn eigen ‘Now or Neva Records’. We mochten eerder genieten van video’s als ‘Runnin from God (ft Maikal X)‘, ‘Welcome Me In (ft Rock van Heltah Skeltah)‘ en natuurlijk de bonus track ‘Heat Rock (ft Sean Price)‘.

Download: Redlight Boogie – The perfect you (3times7) ft. Flingstress

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda