Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Biest & Kaïn @ Radio MNM | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Biest & Kaïn @ Radio MNM

4 november 2011 om 1:49 Nieuws, Nieuws Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Biest & Kaïn @ Radio MNM

Op 26 oktober waren Biest & Kaïn te gast bij Tom De Cock op Radio MNM om over Urban Cultures en hoe wij het stadsleven ervaren. Naast het interview brachten ze een exclusieve track “Wat Doe Je” dat geproduceerd is door Fatty K. Zoals velen weten is het urbangehalte zeer laag op deze nationale zender hopelijk brachten Biest en Kaïn voor een verandering.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda