Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Kleine Jay & Cartes – Weet Dat | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Kleine Jay & Cartes – Weet Dat

Kleine Jay & Cartes – Weet Dat

Deze mannen waren 5 jaar lang het Bossche rap duo. 2 Maal wonnen ze de Grote Prijs van Nederland, ze deden samen bijna 200 levendige optredens in Nederland en België en brachten 1 mixtape en 2 platen uit. Op 12 november komt het definitief afscheid van Kleine Jay & Cartes. In het poppodium W2 geven Kleine Jay & Cartes hun allerlaalste show als nederhop-duo. Speciaal voor dat afscheidsoptreden maakden de mannen nog een laatste videoclip voor de track “Waat Dat”, afkomstig van het album &. Check die videoclip hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na