Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 C-rieus ft. Kaïn – Revolutie | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

C-rieus ft. Kaïn – Revolutie

C-rieus ft. Kaïn – Revolutie

“Revolutie”, de nieuwe videoclip van C-rieus (ft. Kaïn), gaat over ontvoeringen in landen waar dictators aan aan de macht zijn en vrije meningsuiting zo goed als onbestaande is. De videoclip bevat schokkende beelden, en is niet weggelegd voor gevoelige of minderjarige kijkers. Follow: @C_Rieus @ZigSag @YboyKain
Check de videoclip hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda