Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 RMB & G-Boah – Doe Jou ft. Laise | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

RMB & G-Boah – Doe Jou ft. Laise

RMB & G-Boah – Doe Jou ft. Laise

RMB & G-Boah hebben, in samenwerking met Laise, “Doe jou” in een nieuw jasje gestoken. Voor dit nummer werd er in samenwerking met AMP2.1, een videoconcept van Advance Motion Pictures, een video geschoten. “Doe jou” staat voor, je eigen pad blijven volgen maar vooral voor, scherp te blijven ongeacht de obstakels in het leven. De mp3 versie van “Doe jou” werd al ter download gesteld, nu wordt de video vrijgegeven. Tevens is er de mogelijkheid om ze te volgen op twitter.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda