Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Pretty Gunz – Better Late Than Never | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Pretty Gunz – Better Late Than Never

21 november 2011 om 1:49 Mixtape, Mixtape Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Pretty Gunz – Better Late Than Never

Na de succesvolle release party van gisteren is het tijd om de langverwachte mixtape (gratis) online beschikbaar te maken.

“Better Late Than Never”, gehost door Babybang, telt 14 nummers, de mixtape is volledig geproduceerd door Made Men Muzik’s hoofdproducer Luviuz, op de bonus track na (Mista Razor). De tape bevat features van de hottest artists in the game o.a.; Bay-B da Kid, Darrell Cole, Rasta Rebel, DJ Dysfunkshunal en veel meer. Check hieronder voor de download!

Delen

Laat Een Reactie Na