Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dariush – Een Nieuw Begin (Mixtape) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dariush – Een Nieuw Begin (Mixtape)

22 december 2011 om 1:49 Mixtape, Mixtape Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Dariush – Een Nieuw Begin (Mixtape)

De Antwerpse rapper Dariush dropte vorige week zijn mixtape “Een Nieuw Begin” online. De releasedatum was 6 december 2011, omdat zijn vader op deze datum is overleden. Na vijf jaar in de muziekscene te zitten besloot hij om in vijf maanden tijd, de studio in te duikten en te tape op te nemen. De tape telt 16 tracks met o.a. samenwerkingen met Jizz (Made Men Muzik), Pepe (Eigen Makelij), en nog veel meer… Bij de tape zijn ook twee videoclips geschoten; “Ik Ben Op De Blok” is al te vinden op Radio Zuid en binnenkort komt “Later” online! Check hieronder de downloadlink om de volledige mixtape te downloaden en de tracklist te checken. Hieronder kun je ook de mixtape beluisteren!

Downloaden: Dariush – Een Nieuw Begin Mixtape

Delen

Laat Een Reactie Na