Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 101Barz The Cypher: #007 CC, Excellent, D.Lipps en Rosco | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

101Barz The Cypher: #007 CC, Excellent, D.Lipps en Rosco

23 december 2011 om 1:49 101Barz, Nederland Geen reacties
101Barz The Cypher: #007 CC, Excellent, D.Lipps en Rosco

Yes peoples we zitten op de 8000 followers! Dat betekent tijd voor Cypher nummer 7 alweer. Deze keer niemand minder dan: CC, Excellent, D.Lipps en Rosco. Wij beginnen rond februari weer met een nieuw seizoen 101Barz. Geen paniek, blijf cool! We hebben namelijk een hele stapel wintersessies klaarliggen. Alvast een fijne kerst iedereen!

Delen

Laat Een Reactie Na