Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Zed Dibiase Tribute sessie – Nigga Jacks – 101Barz | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Zed Dibiase Tribute sessie – Nigga Jacks – 101Barz

8 januari 2012 om 1:49 101Barz, Nederland Geen reacties
Zed Dibiase Tribute sessie – Nigga Jacks – 101Barz

Ongeveer een jaar geleden is onze DJ “Zed Dibiase” overleden. Vandaar dat Rotjoch “Furiouz” lid Nigga Jacks heeft laten komen voor een tribute sessie. “Furiouz” is de groep waar Zed samen met Rotjoch, Nigga Jacks en Rell in zaten. Nigga Jacks gaat samen met Ingie, Don-GG en Blaze Blaze op de beats H.A.M. voor deze speciale ode aan Zed Dibiase. Deze is voor de B! Hey Heyyyyyy!!!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda