Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 NoizBoiz – Skanking Time (Bonus Track) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

NoizBoiz – Skanking Time (Bonus Track)

10 januari 2012 om 1:49 Nederland, Track, Track Nederland 3 reacties
NoizBoiz – Skanking Time (Bonus Track)

Producer Mucky Muxx, MC XL en hypeman Don de Baron vormen de groep NoizBoiz. Deze formatie wordt sinds jaar en dag gezien als pionier in het Nederlandse grime -en dubstep genre. Op vrijdag 20 januari verschijnt het nieuwe abum van NoizBoiz, “Georganiseerde Chaos”. Het Rotterdamse grimecollectief brengt de plaat op CD en USB-stick uit in samenwerking met Subway Music.

Afgelopen weekend lieten de mannen van NoizBoiz al een ravage achter in de studio van Rotjoch met hun 101 sessie. Vandaag mogen we alvast de bonustrack “Skanking Time” te beluisteren aanbieden. Beluister die track hieronder!

Delen

  1. I absolutely would not think it strange Candy, I love good organization and would have to spend a lot of time out there gloating, lol! Good for you!

  2. kredit u euro banci 7 februari 2017 om 17:24

    marie tao dit :Ouais, et si, au terme de la procédure, on découvre qu'elle n'est pas si innocente que ça, elles se retrouvent dans la m… les chiennes de garde…

  3. Melvina 14 december 2016 om 20:37

    That’s 2 clever by half and 2×2 clever 4 me. Thnkas!

Laat Een Reactie Na