Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Kleine Sanders – Bluvn Bloazn ft. Nachtkruper | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Kleine Sanders – Bluvn Bloazn ft. Nachtkruper

14 januari 2012 om 1:49 Track, Track Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Kleine Sanders – Bluvn Bloazn ft. Nachtkruper

De Oostendse rapper Kleine Sanders dropt in samenwerking met Nachtkruper de track “Bluvn Bloazn”. Dit is al de tweede track die vandaag gedropt wordt met Nachtkruper. De track is afkomstig van het debuutalbum van Kleine Sanders genaamd “Gin Bullshit” die in oktober 2012 het licht zal zien. Het album zal uitkomen onder de vleugels van NachtRecords. Check de track trouwens hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda