Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Safi & Spreej – Ter Plaatse, Rust (album) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Safi & Spreej – Ter Plaatse, Rust (album)

16 januari 2012 om 1:49 Album, Album Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Safi & Spreej – Ter Plaatse, Rust (album)

Het album van Safi & Spreej getiteld Ter plaatse, Rust is vanaf heden te koop. Ter Plaatse, Rust is het resultaat van de spontane samenwerking tussen de Mechelse MC Safi en de uit Gent afkomstige Spreej. Nadat zij ieder in 2011 een gratis online solo album hadden uitbracht, besloten zij om de krachten te bundelen voor een nieuw project. Dit album is voor beide artiesten hun officiële debuut bij EigenMakelij.

Eerder bracht het duo al de video van “Nog Niks gezien” en de track “Alles wat ik heb” uit. Beluister het album hieronder.

Delen

Laat Een Reactie Na