Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 IJs – Geef het niet op ft. Tim Beumers | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

IJs – Geef het niet op ft. Tim Beumers

24 januari 2012 om 20:01 Nederland, Track, Track Nederland Geen reacties
IJs – Geef het niet op ft. Tim Beumers

De Nederlandstalige rapper/producer/engineer IJs begon in 2001 als IJsman in verschillende rapcrews, en liet als solo artiest al veel van zich horen. Vorige week kregen jullie al de track “Stuurlui”, maar vandaag brengt de rapper het nummer “Geef Het Niet Op” uit in samenwerking met VSOP-lid Tim Beumers. De track is geproduceerd door Dutchflower. Het album getiteld “Ijstijd” zal binnenkort verschijnen hier bij Radio Zuid. Check of download de track hieronder!

Download: IJs – Geef het niet op ft. Tim Beumers

Delen

Laat Een Reactie Na