Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Nachtkruper – Sluipmoordenoars | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Nachtkruper – Sluipmoordenoars

28 januari 2012 om 19:18 Track, Track Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Nachtkruper – Sluipmoordenoars

Na “Reegnwolken (Nachtsessie 3)”, “Passages” en “Doenkere Woordn” dropt de West-Vlaamse rapper Nachtkruper een nieuwe track online genaamd “Sluipmoordenoars”, afkomstig van zijn aankomende album “SchaduwZijde”. Dit album wordt zeker nog verwacht in 2012. Beluister de track “Sluipmoordenoars” hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda