Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Stryder & Gaza – De Stem Van (Mixtape) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Stryder & Gaza – De Stem Van (Mixtape)

30 januari 2012 om 21:56 Mixtape, Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties
Stryder & Gaza – De Stem Van (Mixtape)

Stryder & Gaza zijn twee Palestijnse broers, geboren in een vluchtelingenkamp in Libanon. Ze maken muziek vanuit het hart en gebruiken hun rapteksten om hun verhaal te vertellen. De muziek die zij maken is autobiografisch. In hun liedjes worden verschillende fases en emoties uit het dagelijkse leven gedeeld met de luisteraar. Iedereen verdient een kans om zichzelf te zijn, want jezelf zijn is het mooiste dat er is. Vooroordelen zijn beperkende gedachtes , ieder mens kan geniaal zijn op zijn eigen manier.

In een tijd van grote en constante informatiestroom, vragen mensen zich af wat echt van nep onderscheidt. De zware taak is aan de lezer en luisteraar om dit te bepalen. “De stem van” geeft inzicht in het leven en opvattingen van jongeren vandaag. Puur en eerlijk. Soms woede, soms liefde. Een ode aan Hiphop en een schreeuw om aandacht voor de Palestijnse zaak. “De stem van” geeft en vraagt aandacht en empathie voor gevoelens en gedachten van de ander. De Stem Van: Stryder & Gaza, De Mark (vocals), G-kracht (beats), Inferno (mixing & mastering). Check de link met de tracklist en download van de tape “De Stem Van” hieronder!

Download: Stryder & Gaza – De Stem Van (Mixtape)

Delen

Laat Een Reactie Na