Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 De Rechtvaardige Rechters – Orde Uit Chaos | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

De Rechtvaardige Rechters – Orde Uit Chaos

9 februari 2012 om 0:14 Track, Track Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
De Rechtvaardige Rechters – Orde Uit Chaos

“De Rechtvaardige Rechters” bestaand uit Morsdood en Rotn (De Feesters) komen met een nieuwe nummer genaamd “Orde Uit Chaos”. De bijhorende videoclip wordt volgende week online gezet. Orde uit chaos is de slagzin van de vrijmetselarij , dit is de reactie op hun zieke bullshit. Het eerste nummer “t Lam Gods” zorgde voor enorm veel ophef in Belgie en Nederland en deze zal niet moeten onder doen. Orde uit chaos? Kzorg voor verstoring. Check of download de track “Orde Uit Chaos” hieronder!

Download: De Rechtvaardige Rechters – Orde Uit Chaos

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda