Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Nachtkruper – Passages (Final Edit) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Nachtkruper – Passages (Final Edit)

18 februari 2012 om 16:44 Track, Track Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Nachtkruper – Passages (Final Edit)

De West-Vlaamse rapper Nachtkruper dropte eerder in januari deze nieuwe track online genaamd “Passages”. Maar nu is de effectieve versie online verschenen die op het album “SchaduwZijde” zal verschijnen. Dat album zal waarschijnlijk binnenkort verschijnen. Check de track hieronder!

Download: Nachtkruper – Passages (Final Edit)

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda