Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Flow&CO – De Snapbedoel Tape | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Flow&CO – De Snapbedoel Tape

29 februari 2012 om 22:56 EP, EP Nederland, Nederland Geen reacties
Flow&CO – De Snapbedoel Tape

De 10-tracks tellende EP van Flow&CO klinkt verfrissend en vernieuwend. Harde electronische beats met hier en daar een sample, en drie rappers die duidelijk weten wat ze met deze beats moeten doen. Een underground Hiphop-sound wordt afgewisseld met Dubstep en Drum&Bass en hier en daar een zangrefreintje is ook nooit weg, toch? Flow&CO heeft in 2011 meer dan 40 liveshows gedaan door heel Nederland. Ze deden het naar eigen zeggen dan ook vooral “voor het live-ding, maar nu is het tijd om muziek uit te brengen”. Op De Snapbedoel Tape staan de tracks waar mee Flow&CO in 2011 het land doortrok. Daarnaast staan er een aantal nooit eerder gehoorde tracks op. Flow&CO bestaat uit de rappers Br.1 (Deventer), Urbs (Zutphen) en Pletnum (Amsterdam) en de producer (overigens kunstbende-winnaar 2011) MelleBEATS. Daarnaast is de track “Washandje” geproduceerd door Wantigga van FATA. Check de link naar de tracklist en download hieronder!

Download: Flow&CO – De Snapbedoel Tape

Delen

Gerelateerde Posts

Laat Een Reactie Na