Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Team Vieze – #Kutleven (Mixtape) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Team Vieze – #Kutleven (Mixtape)

18 maart 2012 om 16:40 Mixtape, Mixtape Nederland, Nederland 2 reacties
Team Vieze – #Kutleven (Mixtape)

Vandaag, 18 maart, is een speciale dag voor Hef. Hoogvliet’s Finest viert namelijk zijn 25e verjaardag én brengt de eerste compilatie van zijn Team Vieze collectief uit. Kutleven is een 22-tracks tellende verzamelaar waarop Hef de artiesten van Team Vieze naar voren schuift.

Kutleven bestaat voornamelijk ook nummers van Hef en zijn Broertje Crooks, de flamboyante Killah Keezy en nieuwkomer Rohtjeman. Daarnaast zijn ook de talenten van onder andere Adje, Aisha en Major te bewonderen op de verzamelaar. Soundseduction, Johnny Juliano, Broere Beats, Garrincha zijn enkele producers die hebben meegewerkt aan Kutleven. Lowrey Foley McClane is verantwoordelijk voor de artwork. Check de link met de download en tracklist hieronder!

Download: Team Vieze – #Kutleven (Mixtape)

Delen

  1. Tack för att du påminner mig om denna viktiga fråga! Så lätt att glömma eller vara omedvetet om om man inte kommer i kontakt med det!

  2. Welcome 14 december 2016 om 20:51

    That’s more than seblsnie! That’s a great post!

Laat Een Reactie Na