Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Nachtkruper & Kleine Sanders – Zelfzeker | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Nachtkruper & Kleine Sanders – Zelfzeker

Nachtkruper & Kleine Sanders – Zelfzeker

De West-Vlamingen Nachtkruper en Kleine Sanders dropte zo net hun nieuwe videoclip van de track “Zelfzeker” online. De track is afkomstig van het album “SchaduwZijde” die dit jaar nog word verwacht. De videoclip is geschoten door Gauthier Deleersnijder. Check de videoclip van “Zelfzeker” hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda